Please wait...
Vacancies in Denmark
Indkøber

Hartmann Tønder

Har du lyst til at prøve kræfter med en indkøbsafdeling, hvor hverdagen konstant byder på nye udfordringer? Har du fingeren på pulsen, og kan du se dig selv være en del af en dansk operationel indkøbsafdeling i en international virksomhed? Hos Hartmann Technology søger vi en dygtig indkøber til vores indkøbsafdeling på vores fabrik i Tønder, der med sit engagement og solide faglige baggrund skal bidrage til at forstærke vores indkøbsfunktion samt medvirke til at understøtte den service, vi yder til egne fabrikker og eksterne kunder Worldwide.

Deadline: 31-01-2022

READ MORE
Industrielektriker

Hartmann Tønder

Hos Brødrene Hartmann A/S i Tønder søger vi en dygtig og engageret Industrielektriker. Er du vores nye kollega, der med energi og interesse vil indgå i teamet og være med til at passe vores maskinpark og sørge for, at den til enhver tid er funktionsdygtig.

Deadline: 31-01-2022

READ MORE
Ungarbejder

Hartmann Tønder

Hos Brødrene Hartmann A/S søger vi ungarbejdere, der med energi og interesse vil være med til at varetage en lang række alsidige og vigtige opgaver i vores driftsorganisation på vores fabrik i Tønder.
READ MORE
International vacancies
Customer Experience Manager (m/w/d)

Hartmann-Verpackung

We are searching for a Customer Experience Manager (m/w/d) for the Danish manufacturer Hartmann A/S. This is a very interesting newly created international position, where you will be actively involved in shaping the future interaction with the companies’ European customers.

Deadline: 18-02-2022

READ MORE
Unsolicited Application

We are always looking for skilled and dedicated employees so send us your resume and tell us how you would fit in at Hartmann.
 

APPLY UNSOLICITED

JOIN OUR JOB AGENT

US
Contact Your Local HR Manager

Human Resources

Phone +1 519 756 8500