Please wait...
Vacancies
IT Specialist

Brødrene Hartmann A/S

Er du interesseret i den operationelle del af IT? Bliver du motiveret af at optimere processer, finde IT-løsninger og videreudvikle dem? Har du en solid og praktisk erfaring inden for IT og har lyst til at være en del af et internationalt IT team? Så er du måske vores nye kollega!

Deadline: 07-07-2021

READ MORE
Klejnsmed lærling

Hartmann Tønder

Brænder du for smedearbejde, og kunne du tænke dig en spændende fremtid som klejnsmed med industriel baggrund? Så har vi lærepladsen til dig!

Deadline: 22-07-2021

READ MORE
PLC-programmør

Hartmann Tønder

Hos Brødrene Hartmann A/S i Tønder søger vi en PLC-programmør i en nyoprettet stilling, hvor du bliver en vigtig medspiller i vores El-tekniske afdeling, der i dag består af 7 dygtige og dedikerede medarbejdere. Vi ønsker at styrke vores vedligeholdsafdeling med flere ressourcer til at udvikle, optimere og vedligeholde vores maskinpark.

Deadline: 04-07-2021

READ MORE
Skifteholdsmedarbejder - Denmark (Production worker)

Hartmann Tønder

Vi søger løbende skifteholdsmedarbejdere til blivende arbejde. Hos os får du et varigt og godt job inden for produktionen af æggebakker, hvor du vil blive en del af en større virksomhed, som går meget op i det sociale og at man behandler hinanden godt...
READ MORE
Ungarbejder

Hartmann Tønder

Hos Brødrene Hartmann A/S søger vi ungarbejdere, der med energi og interesse vil være med til at varetage en lang række alsidige og vigtige opgaver i vores driftsorganisation på vores fabrik i Tønder.
READ MORE
There are no vacant positions at the moment. Please join our job agent to get notified when we have vacancies.
Unsolicited Application

We are always looking for skilled and dedicated employees so send us your resume and tell us how you would fit in at Hartmann.
 

APPLY UNSOLICITED

JOIN OUR JOB AGENT

US
Contact Your Local HR Manager

Human Resources

Phone +1 519 750 7216